Wij wensen u een gezond, voorspoedig en vredig nieuwjaar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 1
Berichten van de gemeente
december 2022
Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie
De gemeente Wormerland en Bedrijvenvereniging Wormerland nodigen u van harte uit voor de gemeenschappelijke nieuwjaarsreceptie.
  • Datum
    Dinsdag 10 januari 2023
  • Programma
    19.30 Inloop gemeentehuis
    20.00 Nieuwjaarstoespraak burgemeester Michel
    21.00 Einde
  • Locatie
    Gemeentehuis, Koetserstraat 3 in Wormer
De muziek wordt dit jaar verzorgd door Ratatouille.

Wij hopen met u op het nieuwe jaar te toosten.

Mogen wij op uw komst rekenen?
Graag ontvangen wij dan uw aanmelding via kabinet@over-gemeenten.nl.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op onze receptie te komen, dan wensen wij u nu alvast een heel goed 2023 toe!
kabinet@over-gemeenten.nl
Ontspannen zwanger & voorbereid bevallen
Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Misschien is de cursus ‘Ontspannen zwanger & voorbereid bevallen’ die GGD Zaanstreek-Waterland organiseert iets voor jou? Deze start op woensdag 15 februari 2023 om 19:00 uur.
Lees meer
Afgedankte kerstbomen zijn geld waard!
Medewerkers van de gemeente staan op woensdag 11 januari 2023 van 8:00 tot 9:00 uur bij de basisscholen in Wormerland om de oude bomen in te zamelen. Voor iedere ingeleverde boom krijg je € 0,50.
 
TIP‼️ Wil je meer verdienen door meer bomen in te leveren⁉️
Er zijn altijd mensen om je heen die misschien slecht ter been zijn en moeite hebben om hun boom in te leveren. Help ze een handje en haal daar de oude bomen op.
 
Als je meer bomen hebt verzameld is het lastig om ze allemaal mee naar school te nemen. Daarom kun je ook die middag van 13:00-15:00 uur terecht op de gemeentewerf aan de Papiermakerstraat 6 om die in te leveren. Hoe meer bomen, hoe meer het opbrengt. Zo'n extra zakcentje is toch maar mooi meegenomen ☺️
 
Wie al eerder van zijn boom af wil, kan deze tijdens de reguliere openingstijden inleveren bij het afvalbrengstation Molletjesveer. Dat levert dan weer geen zakgeld op.
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland niet aan de weg gewerkt.

Meer informatie via onderstaand link:

werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties