Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 2
Berichten van de gemeente
januari 2023
Nieuwjaarsreceptie
Gisteravond ontving het bestuur van gemeente Wormerland i.s.m. het bestuur van de bedrijvenvereniging inwoners en ondernemers in het gemeentehuis voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Burgemeester Judith Michel begint haar toespraak met te benoemen dat zij zich er extra van bewust is dat samenzijn een hele tijd niet mogelijk was en hier nu een beetje extra van geniet.
Toespraak burgemeester Judith Michel
Puur rookvrij
Wil jij je gezonder voelen? En meer geld overhouden voor leuke dingen? Kies dan voor een rookvrij leven.
 
Op puurrookvrij.nl helpen we je om blijvend te stoppen. Je ontdekt alle voordelen, welke ontwenningsverschijnselen je kunt verwachten en welke stopmethode bij jou past. Wat wordt jouw stopdatum?
 
Samen op weg naar een rookvrije generatie! Begin 2023 PUUR rookvrij.
puurrookvrij.nl
Zet 'm op 60!
De meeste cv-ketels staan standaard veel heter ingesteld dan nodig. Door de temperatuur van het verwarmingswater naar 60 graden terug te brengen, werkt je ketel efficiënter. Zonder dat je aan warmte of comfort inlevert.

Op zetmop60.nl vind je een handig filmpje waarmee je jouw ketel ook op 60 graden kunt zetten.

Zo bespaar je veel gas en daarmee energie en geld.

Dat kan oplopen tot wel 60 euro per jaar!
zetmop60
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland niet aan de weg gewerkt.



Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Maak het ze niet te makkelijk * Online veiligheid
Internet en het gebruik van social media hebben ons veel mooie dingen gebracht. Maar helaas is er ook een keerzijde: steeds vaker proberen cybercriminelen binnen te komen in telefoon of computer om gegevens te stelen of schade aan te richten. Je kunt je hiertegen beveiligen en ervoor zorgen dat je het criminelen een stuk lastiger maakt om binnen te dringen.
maak het ze niet te makkelijk
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties