Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 5
Berichten van de gemeente
januari 2023
Geen honden op de begraafplaatsen in Wormerland
Op de begraafplaatsen in Wormerland zijn honden niet welkom. Bij de ingang van de begraafplaatsen in Wormer en Jisp is dit bord geplaatst. De afdeling handhaving zal hierop controleren.
Mobiel Media Lab politie komt naar Wormerland!
Donderdag 9 februari van 13.00-15.00 uur, staat het Mobiel Media Lab van de politie op het evenemententerrein tegenover het gemeentehuis in Wormerland.
Wijk- en jeugdagenten geven tips en informatie over bijvoorbeeld digitale veiligheid. Maar je kunt ook langskomen om andere onderwerpen te bespreken, kennis te maken met de wijkagent of gewoon om te kijken hoe zo’n Mobiel Media Lab er nu precies uitziet.
Lees meer
Duurzaam ondernemerschap in de buurt
Voor het eerste interview van 2023 gaan we op bezoek bij Sprinkler Energy van Richard de Vos en Ruben de Bruin. Het gesprek is met Richard de Vos, energieadviseur en co-founder van start-up Sprinkler Energy. Het kantoor is gevestigd aan de Veerdijk in Wormer. In de gedeelde kantoorruimte van Sprinkler Energy bevindt zich ook een aantal andere bedrijven waar Sprinkler Energy mee samenwerkt. Zo zitten er twee adviesbureaus op het gebied van brandveiligheid. De één is gespecialiseerd in bouwkundige brandveiligheid en de andere heeft sprinklerinstallaties als expertise. Daarnaast bevindt zich in het kantoor een digitaliseringsbedrijf dat ingezet wordt voor de online inspectietool van de installatie.
Lees meer
Wilt u een lintje aanvragen? Begin nu!
Een Koninklijke onderscheiding, ook wel lintje genoemd, is een eerbetoon aan mensen die het echt verdienen. Omdat ze zich bijvoorbeeld verdienstelijk hebben gemaakt voor een vereniging, instelling, maatschappelijke organisatie of binnen hun werkomgeving. Wilt u iemand voordragen? Doe dit dan in de gemeente waar de beoogde decorandus woont.

De aanvraag van een lintje kost best wat tijd en inspanning. De complete aanvraag voor de uitreiking tijdens de Lintjesregen 2024, moet al uiterlijk 1 juni 2023 binnen zijn. Op www.lintjes.nl vindt u meer informatie en het digitale voorstelformulier. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de kabinetsmedewerker van de gemeente via kabinet@over-gemeenten.nl of via het algemene nummer 075 6512100.
Lintjes.nl
De meeste cv-ketels staan standaard veel heter ingesteld dan nodig. Door de temperatuur van het verwarmingswater naar 60 graden terug te brengen, werkt je ketel efficiënter. Zonder dat je aan warmte of comfort inlevert.
Op zetmop60.nl vind je een handig filmpje waarmee je jouw ketel ook op 60 graden kunt zetten. Zo bespaar je veel gas en daarmee energie en geld.
Dat kan oplopen tot wel 60 euro per jaar!
zetmop60
Werk in uitvoering

Op dit moment wordt er in Wormerland niet aan de weg gewerkt.


Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties