Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 6
Berichten van de gemeente
februari 2023
Adviesraad Sociaal Domein
De Adviesraad Sociaal Domein vergadert vrijdag 10 februari aanstaande van 9.30 tot 12.15 uur in het gemeentehuis te Wormer. Deze vergadering is openbaar, u bent welkom als toehoorder.
 
De agenda en verslagen vindt u via de knop hieronder.
ASD
Stemmen
  • Stemmen bij volmacht
  • Stemmen met een kiezerspas
Lees meer
Geen honden op begraafplaatsen
De afgelopen maanden is het aantal klachten over hondenpoep op de begraafplaatsen in Wormer en Jisp behoorlijk toegenomen. Dat is de reden waarom vorige week aandacht is gevraagd voor het feit dat honden eigenlijk niet op de begraafplaatsen mogen komen, met uitzondering van hulphonden.
Lees meer
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland niet aan de weg gewerkt.

Informatie over werk in uitvoering vindt u op onze website, via onderstaand link.

werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties