Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 7
Berichten van de gemeente
februari 2023
Verkiezingen 15 maart
Over precies een maand kunt u stemmen voor de Provinciale Staten van Noord-Holland en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Klik op onderstaande link voor een overzicht van de locaties waar u op
woensdag 15 maart tussen 07:30 en 21:00 uur uw stem kunt uitbrengen.
Vergeet dan niet om uw stempas en ID bewijs mee te nemen.
Locaties stembureaus
Burgerberaard wonen Zaanstreek-Waterland van start
In de regio Zaanstreek-Waterland gaat een Burgerberaad op zoek naar nieuwe inzichten en oplossingen voor de wooncrisis. Ruim 14.000 inwoners ontvangen hiervoor een uitnodiging in de brievenbus. Er kunnen 320 mensen meedoen, een dwarsdoorsnee van bewoners uit de regio. Een loting bepaalt wie dat zijn. Het startschot voor het participatietraject werd gegeven door gemeentebestuurders en woningcorporaties uit Zaanstreek-Waterland.
 
Van de ruim driehonderdduizend inwoners in de regio ontvangen veertienduizend mensen (bijna 1 op de 20) een uitnodiging om mee doen aan het Burgerberaad. De brieven voor de selectie van inwoners van Wormerland is afgelopen vrijdag verzonden en wij hopen op een mooie opkomst. Het eerste belangrijke Burgerberaad-evenement is op 1 april: de Burgertop. De deelnemers verkennen hier wat ze willen bereiken. In de maanden daarna worden deze ideeën doorontwikkeld tot concrete voorstellen.
Lees meer
30dagengezonder
Een gezonde leefstijl is op dit moment belangrijker dan ooit. Met de campagne 30dagengezonder helpt GGD Zaanstreek-Waterland inwoners in maart in actie te komen voor hun eigen gezondheid. Je kiest zelf een concrete haalbare uitdaging die je 30 dagen lang volhoudt. Je kunt alleen meedoen of samen met je collega’s, vrienden of familie!

Op de website 30dagengezonder.nl staan verschillende ideeën voor uitdagingen. Want gezonder leven is veel meer dan ‘goed eten’ of ‘vaker bewegen’. Complimenten geven, buiten zijn, op tijd naar bed of 30 dagen zonder alcohol. Iedereen kan zich t/m 1 maart 2022 aanmelden.

Deelnemers ontvangen de hele maand maart inspirerende adviezen via een wekelijkse nieuwsbrief en een Facebook-pagina vol met tips. Wie zich aanmeldt, maakt kans op een Fitbit. Positieve noot: maar liefst 85% van de deelnemers heeft het vorig jaar volgehouden! Ga je ook de uitdaging aan?
30dagengezonder.nl
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland niet aan de weg gewerkt.

Informatie over werk in uitvoering vindt u op onze website, via onderstaand link.

werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties