Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 9
Berichten van de gemeente
maart 2023
Wandelen in Wormer
Loopt u ook gezellig mee? Elke eerste dinsdag van de maand samen wandelen om 10:00 uur. We sluiten af met een kopje koffie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het servicepunt van WelzijnWonenPlus, telefoon 075 641 9668 of per e-mail, via de knop hieronder.
wormerland@welzijnwonenplus.nl
Gratis menstruatieproducten voor laagste inkomens
Maandverband en tampons, het zijn onmisbare producten tijdens de menstruatie. Helaas zijn ze niet altijd even goedkoop. Hierdoor kunnen inwoners met een laag inkomen deze producten niet altijd betalen. De gemeente heeft daarom samen met Stichting Armoedefonds een uitgiftepunt voor gratis menstruatieproducten gerealiseerd in Wormerland. Jonge meiden en dames kunnen de producten vanaf 28 februari gratis komen ophalen bij de apotheek in Wormer. ‘Menstruatieproducten moeten voor iedere vrouw toegankelijk zijn. En hygiëne moet geen luxe zijn, aldus wethouder Pietersma. Daarom ben ik blij met dit uitgiftepunt. Met gratis menstruatieproducten zorgen we ervoor dat meisjes en dames gewoon mee kunnen blijven doen.’
Lees meer
Doorstart Westertil
Ontmoetingscentrum Westertil in de Kemphaanstraat in Wormer blijft in 2023 open. Dit heeft de gemeenteraad van Wormerland besloten. Scwo, het sociaal cultureel centrum Wormerland, wordt beheerder en organiseert al sinds januari diverse activiteiten in Westertil.
Lees meer
Citymarketing
wordt voortgezet

Gemeente Wormerland werkt met Stichting Marketing Zaanstreek samen om Wormerland op de kaart te houden. Wethouder Jeroen Schalkwijk: We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Stichting Marketing Zaanstreek.

Lees meer
Gemeente stuurt stempassen
Deze week verstuurt de gemeente de stempassen voor de verkiezingen voor de provincie en het waterschap. Heeft u aan het einde van de week uw stempas nog niet ontvangen? Neem contact met ons op via burgerzaken@wormerland.nl of bel 075 651 2100.
 
Op 15 maart kunt u stemmen voor Provinciale Staten van Noord-Holland en het Hoogheemraadschap van Hollands Noorderkwartier. Wilt u meer weten wat de provincie en het waterschap doen, kijk dan voor meer informatie op de websites.
Een overzicht van de locaties van de stembureaus vindt u op onze website
Vergeet u bij het stemmen niet uw stempas en een ID bewijs mee te nemen? U ontvangt in de week van 1 maart uw stempas. De kandidatenlijst wordt uiterlijk 11 maart bij u thuisbezorgd.
wormerland stembureaus
Openbare kennisgeving gemeentelijk stembureau
De burgemeester van Wormerland maakt bekend, dat voor de verkiezing van de leden van provinciale staten van Noord-Holland in kieskring Den Helder en de verkiezing van de leden van het bestuur van het waterschap Hollands Noorderkwartier op donderdag 16 maart 2023 gebruik zal worden gemaakt van een gemeentelijk stembureau.
Lees meer
Geldfit
Tempor Iedereen merkt de gevolgen van de gestegen prijzen voor energie en de dagelijkse boodschappen in de portemonnee. Maar sommige mensen merken de gevolgen meer dan de ander.
 
Het is belangrijk om geldzorgen bespreekbaar te maken. Heb jij geldzorgen of schulden? Het Sociaal Team Wormerland staat voor je klaar. Of ga naar geldfit.nl. Hier vind je bespaartips, informatie over de energietoeslag en meer.
 
Sociaal Team
Het inloopspreekuur van het Sociaal Team is iedere week op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.30 – 16.00 uur in De Omslag, Faunastraat 68 in Wormer (naast de Bieb).
  • Bellen kan naar telefoonnummer 06-5807 6672 op dinsdag, woensdag én donderdag tussen 13.30 en 16.00 uur.
  • Of stuur een mail naar: sociaalteam@wormerland.nl
geldfit.nl
30dagengezonder
Vandaag is de laatste dag om je aan te melden! Wil jij graag een nieuwe gezondere gewoonte ontwikkelen maar kom je er steeds niet aan toe? Pak nu je kans en doe mee! Dit kan alleen, met collega’s of vrienden. Kies een uitdaging die jou helpt om gezonder te leven en probeer deze 30 dagen vol te houden.
30dagengezonder
Werk in uitvoering

Op dit moment wordt er in Wormerland niet aan de weg gewerkt.

Informatie over werk in uitvoering vindt u op onze website, via onderstaand link.
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties