Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 12
Berichten van de gemeente
maart 2023
Jouw gft & etensresten zetten de tuin in bloei
Inwoners van Wormerland, kom vandaag of morgen gratis compost scheppen!
De lente komt er aan. Tijd om weer lekker buiten in de tuin een kop koffie te drinken en genieten van de eerste bloemen die beginnen te bloeien. Verwen je tuin extra door de aarde te verrijken met een bijzondere grondstof: compost!  HVC maakt deze grondstof van jouw ingeleverde gft & etensresten. Etensresten, aardappelschillen en pindadoppen vormen namelijk de basis voor compost.
 
Om je te bedanken voor het scheiden van gft & etensresten biedt gemeente Wormerland vandaag en morgen gratis compost aan!
Lees meer
Wat kan jij voor jonge mantelzorgers betekenen?
Wil jij graag meer weten over jonge mantelzorgers en wat je voor hen kan betekenen? Dan is deze inspirerende workshop een must voor jou!

Wij nodigen je van harte uit voor een informatieve en inspirerende workshop onder leiding van Tessa Rademaker, specialist op het gebied van jonge mantelzorgers bij Markant.

Wanneer:
maandag 17 april van 15:45 - 17:00 uur (inloop vanaf 15:30)
Locatie:
De Omslag, Faunastraat 68 in Wormer
De workshop is kosteloos. Je kunt je opgeven bij astrid@welzijnwonenplus.nl
.
Lees meer
Gevonden voorwerpen…
Lang geleden bracht je die naar het politiebureau. Sinds een paar jaar kun je gevonden voorwerpen inleveren aan de balie van het gemeentehuis. Wij publiceren het voorwerp dan op de www.verlorenofgevonden.nl.
 
Heb je iets verloren? Kijk dan op die website of jouw eigendom daar gemeld is. Dan kun je het ophalen in het gemeentehuis of we brengen je in contact met de vinder. Je kunt zelf ook een gevonden voorwerp aanmelden op verlorenofgevonden.nl. Lees hiervoor wel eerst de spelregels.
verlorenofgevonden.nl
De meeste cv-ketels staan standaard veel heter ingesteld dan nodig. Door de temperatuur van het verwarmingswater naar 60 graden terug te brengen, werkt je ketel efficiënter. Zonder dat je aan warmte of comfort inlevert.
Op zetmop60.nl vind je een handig filmpje waarmee je jouw ketel ook op 60 graden kunt zetten. Zo bespaar je veel gas en daarmee energie en geld.
Dat kan oplopen tot wel 60 euro per jaar!
zetmop60
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • 20 t/m 23 maart
    Stremming autoverkeer Engewormer bij verkeerslichten Bartelsluis
  • 17 t/m 21 april
    Wegafsluiting Dorpsstraat Oostknollendam
Meer informatie via onderstaande link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties