Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 15
Berichten van de gemeente
april 2023
Compliment voor de mantelzorger!
De gemeente Wormerland vindt mantelzorgers erg belangrijk. Zij helpen onze inwoners met het vergroten van hun zelfredzaamheid. Ben je mantelzorger? En zorg je voor iemand in de gemeente Wormerland? Dan kun je van1 april tot 1 september 2023 het mantelzorgcompliment aanvragen. Dit is een blijk van waardering van de gemeente voor mantelzorgers, in de vorm van een geldbedrag. Je mag zelf weten waar je dit bedrag aan besteedt.  
Lees meer
65 jaar getrouwd!
Het echtpaar Deijle is maar liefst 65 jaar getrouwd. Dit vrolijke echtpaar heeft elkaar ontmoet tijdens een vakantie met hun ouders in Schoorl. Beide vaders waren ondernemer en dat klikte. Mevrouw had eerst een oogje op de broer van meneer, maar dat werd niks. “Gelukkig maar”, lacht ze.
Het echtpaar stapte ook al op jonge leeftijd in het ondernemersvak en begon een kruidenierszaak in de P.C. Hoofdstraat in Amsterdam. Met ziel en zaligheid hebben ze zich daar ingezet voor hun klanten. Ze kregen 2 kinderen en hebben inmiddels een hele schare kleinkinderen en achterkleinkinderen.
En wat is nu het geheim van 65 jaar huwelijk? “Stug doorgaan”, volgens meneer.
"Er is natuurlijk wel eens wat, maar ja met klanten er bij kan je geen ruzie staan maken. Dan waait het ook weer over.” Mevrouw: “Wij zijn altijd samen geweest. Thuis en op het werk. Het is altijd goed gegaan.” Het echtpaar zit vol verhalen over wat ze hebben meegemaakt in hun winkel en er wordt nog altijd smakelijk gelachen over deze herinneringen. Na een zeer arbeidsintensief leven genieten ze nu samen van hun welverdiende rust en van elkaar.
We wensen hen nog veel plezier samen.

Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • 1 t/m 5 mei
    Stremming Dorpsstraat Oostknollendam
  • 17 t/m 21 april
    Stremming Molenpad Jisp
Meer informatie via onderstaande link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties