Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 16
Berichten van de gemeente
april 2023
Deelnemers Local Heroes sluiten trainingsperiode feestelijk af
Deelnemers van Local Heroes hebben vrijdag 7 april de laatste dag van hun trainingstraject afgesloten op de Poelboerderij in Wormer. Hier heeft een groot deel van de training de afgelopen periode plaatsgevonden. In het bijzijn van o.a. familie, vrienden en wethouder Rick Ossendorp, hebben ze hun dik verdiende certificaat in ontvangst genomen! 'Ik heb respect dat deze jongeren dit voor zichzelf hebben gedaan', aldus wethouder Ossendorp. 'Heel mooi om te zien dat zij zich met Local Heroes op een hele positieve manier inzetten voor hun eigen ontwikkeling en de maatschappij. Iedereen is gegroeid door mee te doen aan dit traject. Dit komt natuurlijk niet in de laatste plaats door de inzet van de enthousiaste en kundige trainers. Zij weten het maximale uit de groep te halen. Petje af daarvoor!'
Lees meer
Gezocht:
Cyber Agents (8-12 jaar) die hun eigen WilHackMus schrijven!
Ken je HackShield al? HackShield is een spannende game die van jou een Cyber Agent maakt. Als Cyber Agent kun je jezelf en je omgeving beschermen tegen online gevaar. Zo krijgen hackers en andere internetcriminelen geen kans.

Ben je nog geen Cyber Agent? Ga dan meteen aan de slag op joinhackshield.nl. Tijdens de meivakantie kun je ook nog eens extra punten scoren met de speciale Koningsdag Challenge. HackShield daagt je namelijk uit om je eigen WilHackMus te schrijven en je eigen level te maken. 

Ben je al Cyber Agent? Ook dan kun je natuurlijk meedoen aan de Challenge. Dus… Waar wacht je nog op? Ga snel naar joinshackshield.nl/koningsdag en doe mee. 

Heel veel succes en plezier!
Hackshield Koningsdag
Loket voor startende ondernemers
Denk je na over het starten van een eigen onderneming? De gemeente Wormerland helpt je graag op weg. Via het Startersloket kun je je optimaal voorbereiden op de start van jouw eigen bedrijf. Neem deel aan de webinars en/of raadpleeg de kennisbank. De ondersteuning van het Startersloket is voor jou als inwoner van Wormerland gratis.
wormerland.startersloket.nl
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • 17 - 21 april
    stremming Molenpad Jisp
  • eind maart - begin juni
    hinder vanwege plaatsing woonunits Poelweg
  • 1 t/m 5 mei
    wegafsluiting Dorpsstraat Oostknollendam
  • 4 mei 19:00-21:00 uur
    wegafsluiting t.g.v. herdenking
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties