Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 19
Berichten van de gemeente
mei 2023
Gratis met de bus, tram en metro
Alle prijzen zijn omhoog gegaan, ook die van het openbaar vervoer in heel Nederland.

Zijn de bus, tram en metro te duur geworden voor jou? Dan kun je 8 kaarten krijgen.

Hiermee kun je 1,5 uur gratis reizen.

Op is op, dus ga snel naar
gratis-ov.nl
gratis-ov.nl
Waar kies jij voor?
Inwonersraadpleging over het landelijk gebied
Alle inwoners van Noord-Holland kunnen tot en met 26 mei meedenken over de toekomst van het landelijk gebied. De provincie vraagt hen in een online inwonersraadpleging hun mening te geven over wat zij belangrijk vinden en hoe zij de toekomst van het landelijk gebied in Noord-Holland voor zich zien. De resultaten worden gebruikt bij het maken van het Provinciaal Programma Landelijk Gebied (PPLG), het gebiedsplan dat de provincie op 1 juli bij het Rijk inlevert. Je kunt de raadpleging invullen via onderstaande knop.
raadpleginglandelijkgebied.nl
Haal nu zonder afspraak de HPV vaccinatie in jouw buurt
Ben jij tussen 19-27 jaar (geboren tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003)? Alleen dit jaar kun je gratis bij jou in de buurt een HPV vaccinatie (2 prikken) halen. Wacht niet te lang want tussen de 2 prikken moet minimaal 5 maanden zitten.
Lees meer
Gratis compost scheppen!
Er ligt nog veel compost op de werf. Door het slechte weer op de nationale compostdag in maart was de opkomst om gratis compost te scheppen erg laag.
 
Misschien kunnen we alsnog een aantal inwoners blij maken. Wij hebben teveel over om het dit jaar zelf op te maken, dus wie zijn tuin nog wil trakteren op een laagje voedende compost mag op 17 of 24 mei langskomen op de gemeentewerf.
Lees meer
Vrijwilliger Sociaal Raadslieden, iets voor jou?
In Wormerland zijn vrijwilligers actief bij het Sociaal Raadslieden werk. De Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Zaanstreek/Waterland is op zoek naar een vrijwilliger voor ondersteuning bij verschillende vraagstukken op financieel of sociaal juridisch gebied. Zie jij jezelf wel in deze vrijwilligersfunctie?
Lees meer
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • eind maart - begin juni
    hinder vanwege plaatsing woonunits Poelweg
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties