Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 21
Berichten van de gemeente
mei 2023
Onthulling gerestaureerd kunstwerk Jan Houtmanhof
Burgemeester Judith Michel en wethouder Rick Ossendorp onthulden gistermiddag het herstelde kunstwerk aan de Jan Houtmanhof in Wormer. Dit kunstwerk is in de jaren '80 gemaakt ter herinnering aan acht inwoners van Wormer die in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol hebben gespeeld. Het bestaat uit een centrale bakstenen zuil, bekleed met keramiek. Daaromheen acht kubusvormige elementen met de namen van deze dappere verzetsmensen.
Lees meer
Gemeente Wormerland en WormerWonen ondertekenen anterieure overeenkomst en koopovereenkomst voor
Gele Lisstraat Wormer

Dinsdagavond 16 mei hebben wethouder Rolf van Wanrooij en directeur John van Nimwegen van WormerWonen de anterieure overeenkomst en koopovereenkomst voor de herontwikkeling aan de Gele Lisstraat ondertekend. Dit gebeurde op feestelijke wijze in het gemeentehuis in Wormer na afloop van de raadsvergadering.
Lees meer
astrid@welzijnwonenplus.nl
Uitnodiging What the h@ck! met Maria Genova
De werkgroep KVO Ambacht organiseert samen het het CBO een gratis lezing over cybercrime voor alle bedrijven in Oostzaan en Wormerland.
  • Wanneer:
    woensdag 21 juni van 16.00 - 17.00 uur
  • Waar:
    raadzaal gemeentehuis Oostzaan
    Kerkbuurt 4
    1511 BD Oostzaan
Lees meer
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • eind maart - begin juni
    hinder vanwege plaatsing woonunits Poelweg
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties