Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 24
Berichten van de gemeente
juni 2023
Straatnaam woonunits Poelweg bekendgemaakt
De straatnaam van het gebied waar de tijdelijke woonunits aan de Poelweg staan, is bekendgemaakt. Bewoners en bezoekers kunnen voortaan terecht op het adres De Kleine Braak. De nieuwe straatnaam is op 8 juni feestelijk onthuld door burgemeester Judith Michel-de Jong en wethouders Jeroen Schalkwijk en Rolf van Wanrooij. Met de bekendmaking van de straatnaam zijn de woonunits officieel van een adres voorzien en zet de gemeente de volgende stap in het realiseren van het huisvestingsplan op deze locatie. De afgelopen maanden zijn er 32 woonunits (=21 woningen) geleverd en afgemonteerd. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden afgerond om de units te voorzien van stroom, water, warmte, riool en internet. Na maanden van voorbereiding is de locatie bijna klaar voor bewoning.
Lees meer
CyberAgents Hackshield
in het zonnetje gezet
Vorige week woensdag werden Ewen en Daan verrast met een bezoek van burgemeester Michel, wijkagent Leo Lindeboom en wethouder Ossendorp. Daan en Ewen zijn namelijk de beste cyberagents van Wormerland.

* foto's links en rechtsboven is Ewen en de foto's links midden en onder is Daan
Lees meer
Adviesraad Sociaal Domein
De Adviesraad Sociaal Domein vergadert vrijdag 16 juni aanstaande van 9.30 uur tot 12.15 uur in het gemeentehuis te Wormer. Deze vergadering is openbaar, u bent welkom als toehoorder.
 
De agenda en verslagen vindt u via de knop hieronder.
Lees meer
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • eind maart - begin juni
    hinder vanwege plaatsing woonunits Poelweg
  • 16 juni
    stremming Kanaaldijk Spijkerboor
  • 23-26 juni en 3 juni - 3 juli
    aanleg stiller asfalt A10
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties