Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 28
Berichten van de gemeente
juli 2023
Woonunits opgeleverd voor opvang van Oekraïense vluchtelingen
De woonunits aan De Kleine Braak (naast de Poelweg) in Wormer zijn opgeleverd door Ursem Modulaire Bouw B.V. De sleutels van de woningen zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigd aan burgemeester Judith Michel en wethouders Rolf van Wanrooij en Jeroen Schalkwijk van gemeente Wormerland. De afgelopen maanden zijn 32 woonunits (=21 woningen) geleverd en afgemonteerd. Ook zijn ze aangesloten op stroom, water, verwarming, riool en internet.
Lees meer
Vertraging bij uitbetalen energietoeslag 2023
Er komt in 2023 een nieuwe energietoeslag voor huishoudens met een laag inkomen. Maar eerst moet de regering de wet nog aanpassen. Dit duurt langer dan verwacht. We mogen pas uitbetalen als de Rijksoverheid de wet heeft aangepast. De verwachting is dat dit in het najaar gebeurt.

Zodra wij meer weten, lees je dat in deze nieuwsbrief, op onze website en op onze Facebookpagina.
UWV helpt bij passend werk
Als je van school komt en je hebt een beperking, dan sta je voor een aantal beslissingen. Heb je hulp nodig bij het vinden van werk? Of wil je weten of je ondanks je beperking kunt werken? Laat je inspireren door de verhalen van andere schoolverlaters met een beperking! Ga naar de website van het UWV.
Website UWV
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • omleiding in Neck: vanaf 24 juli
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties