Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 29
Berichten van de gemeente
juli 2023
Handtekening onder samenwerking: Goed ouder worden
Samenwerkingsverband G’oud (Goed ouder worden) heeft afgelopen 12 juli een intentieovereenkomst ondertekend. De 22 deelnemende organisaties spreken hiermee de intentie uit om de uitdagingen rond vergrijzing samen aan te pakken. Wethouder Tjeerd Pietersma heeft de overeenkomst namens gemeente Wormerland ondertekend. ‘G’oud gaat om samenwerken zodat we goede voorzieningen voor ouderen kunnen realiseren. We willen de zelfredzaamheid van mensen verbeteren zodat we de druk op de zorg kunnen verminderen. Door de krachten te bundelen, kun je meer voor elkaar krijgen.’
Lees meer
Aangepaste openingstijden
Op donderdag 20 juli sluit het gemeentehuis om 15:30 uur.
Loket
voor startende ondernemers
Denk je na over het starten van een eigen onderneming? De gemeente Wormerland helpt je graag op weg. Via het Startersloket kun je je optimaal voorbereiden op de start van jouw eigen bedrijf. Neem deel aan de webinars en/of raadpleeg de kennisbank. De ondersteuning van het Startersloket is voor jou als inwoner van Wormerland gratis.

wormerland.startersloket
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • 24 juli t/m 4 augustus
    Stremming Neck
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties