Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 30
Berichten van de gemeente
juli 2023
Vakantiesfeer op de buurtcamping
Kamperen kon afgelopen weekend dichtbij huis, in zwembad het Zwet. Wethouder Rick Ossendorp opende samen met Karen Schoonheim, fractievoorzitter van Groen Links, de buurtcamping. ‘Samenzijn, tweedeling voorkomen en eenzaamheid tegengaan. Samen dingen oppakken in Wormerland, daar zijn we goed in.' Het campingleven was goed georganiseerd door SCWO en was een groot succes: een ‘fabeltastisch’ weekend!
Samen verduurzamen
Op vrijdag 21 juli 2023 hebben ijs- en jeu de boulesvereniging Nova Zembla en de tennisverenigingen Eendragt, De Poelstars, en De Spatter samen met de gemeente Wormerland een intentieovereenkomst ondertekend om hun samenwerking rond de verduurzaming van de sportaccommodaties te formaliseren.
Lees meer
Financieel café
Ben jij ook wel eens het financiële overzicht kwijt? Of heb je een financiële vraag? Vrijwilligers van Humanitas helpen! Met al je financiële vragen kun je naar het Financieel Café. Elke 1ste en 3de woensdag van de maand is het open van 13:30 tot 15:30 uur in de Omslag in Wormer. Je kunt gewoon binnenlopen. Toch liever een afspraak maken? Dat kan via de Sociale Raadslieden.
Afspraak Sociale Raadslieden
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • 24 juli t/m 4 augustus
    Stremming Neck
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties