Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 31
Berichten van de gemeente
juli 2023
Cilinders van lachgas inleveren
Lachgascilinders kunnen ontploffen in containers, vuilniswagens en verbrandingsovens. Dit geeft veel schade en is natuurlijk gevaarlijk. Lege cilinders horen niet tussen het restafval. Je kunt cilinders inleveren bij het afvalbrengstation in Molletjesveer. Help mee verdere schade te voorkomen! HVC verwerkt deze cilinders zorgvuldig.
Lees meer
Echtpaar Burger 60 jaar getrouwd
Hoera, het echtpaar Burger is 60 jaar getrouwd en daarom ging burgemeester Michel vandaag op felicitatiebezoek.

Het echtpaar leerde elkaar al op zeer jonge leeftijd kennen. Mevrouw was 15 en meneer 14. Beiden werkten ze in de linoleum fabriek in Krommenie, de voorloper van Forbo. Daar werd het stel min of meer aan elkaar gekoppeld. Maar vooral mevrouw wilde er toen nog niets van weten. Pas toen het stel begin 20 was kregen ze echt verkering. Ze gingen verloven en trouwden in 1963.

Ze kregen twee zoons en hebben inmiddels een prachtige familie met drie kleinkinderen. Er werd en wordt heel wat afgesport. Mevrouw deed vroeger aan turnen bij Lycurgus. En ook zoon, schoondochter en nu de jongste kleindochter sporten bij deze club. Meneer hield veel van schaatsen, zwemmen, skeeleren en wandelen.

En wat is het geheim van 60 jaar huwelijk? “Geven en nemen”, zegt mevrouw. Meneer vertelt hoe blij hij is met zijn vrouw .“Mijn gezondheid is niet altijd goed geweest, dus mijn vrouw heeft mij veel gegeven.” Wij hopen natuurlijk dat dit mooie echtpaar nog heel wat tijd van elkaar mag blijven genieten, samen met hun familie. Gefeliciteerd!
Aangepaste openingstijden

Tijdens de zomervakantie,

van 2 t/m 29 augustus,

is er geen avondopenstelling.


Lees meer
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • 24 juli t/m 4 augustus
    stremming Neck
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties