Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 33
Berichten van de gemeente
augustus 2023
Inloop Sociaal Team tijdens zomermaanden in Beschuitstoren
Tijdens de zomer is de inloop van het Sociaal Team tijdelijk in de Beschuitstoren, Dorpsstraat 125 in Wormer. Er is geen zomerstop dit jaar. Je kunt de hele zomer bij ons terecht!
 
Het Sociaal Team
Heb je een vraag over dagbesteding, formulieren, geld, gezinsrelaties, opgroeien, opvoeden, welzijn, werk, wonen of zorg? Voor jezelf of voor een familielid, vriend of buur? Kom dan langs op het gratis inloopspreekuur van het Sociaal Team Wormerland. Je bekijkt samen met de medewerkers naar wat je zelf kunt doen. Of met hulp van mensen in je omgeving. Lukt dit niet, dan zoeken we samen naar gespecialiseerde hulp.
 
Hoe kun je het Sociaal Team bereiken?
  • Het inloopspreekuur is op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.30 - 16.00 uur.
  • Bellen kan naar telefoonnummer 06 - 5807 6672 op dinsdag, woensdag én donderdag tussen 13:30 en 16:00 uur.
Werk in uitvoering

Op dit moment wordt er in Wormerland niet aan de weg gewerkt.



werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Welstand
Gemeente Wormerland is aangesloten bij MOOI Noord-Holland. Dit is een onafhankelijke, niet-commerciële adviesorganisatie op het gebied van landschap, stedenbouw, architectuur en cultuurhistorie in Noord-Holland.
 
De Adviescommissie Welstand en Monumenten Wormerland vergadert op dinsdag in de even weken in het gemeentehuis van Zaanstad, Stadhuisplein 100 te Zaandam. De vergaderingen zijn openbaar. Wil je een toelichting geven op één van de plannen? Neem dan contact op met onze plantoelichter Wouter Kieft.
 
Aanvullende informatie vind je op de website Mooi Noord-Holland.
Mooi Noord-Holland
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties