Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 38
Berichten van de gemeente
september 2023
Bespaar geld met een energiecoach
Energiecoaches van start in gemeente Wormerland
Energie is de laatste jaren flink duurder geworden. Dit zorgt voor een hogere energierekening bij veel huishoudens. Vanaf september zetten de gemeente Wormerland en welzijnsorganisatie WelzijnWonenPlus energiecoaches in. Deze coaches helpen inwoners die het wat minder breed hebben bij het besparen van geld op de energierekening. Met een tegoedbon kunnen zij één keer gratis energiebesparende producten kopen tot een bedrag van € 150,-. Dinsdag 19 september is het eerste inloopspreekuur ‘energiecoaches’ in De Omslag, Faunastraat 68 in Wormer. Gisteren heeft wethouder Pietersma drie van de zeven energiecoaches veel succes gewenst bij de aftrap van dit mooie initiatief.
Lees meer
World Clean Up Day rond de Koningsvarenflat
Wat waren de bewoners van de Koningsvarenflat goed bezig zaterdag! Samen met Zwerfkattie, de gemeente, HVC en WormerWonen staken zij de handen uit de mouwen om hun buurtje op te schonen. Afval, onkruid, alles werd opgeruimd! En kennelijk werkt zo'n opschoonactie aanstekelijk, want ook bewoners uit andere straten in de omgeving deden mee!
Lees meer
Verzamelagenda raadscyclus september 2023
  • Voorronde 26 september 2023
  • Raadsvergadering 3 oktober 2023
Lees meer
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • maart 2023 tot 2025
    Werkzaamheden Starnmeerdijk door HHNK
  • 14 augustus tot 6 oktober 2023
    Rioolwerkzaamheden Mariastraat Wormer
  • 11 september tot 10 december 2023
    Herinrichting Zaanweg Wormerveer
  • 18 september tot half december 2023
    Aanleg glasvezelkabels bedrijventerrein Wormer
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties