Wat is er deze week actueel in Wormerland
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Wormerland Nieuws week 39
Berichten van de gemeente
september 2023
Zaanbrug de hoogte in
De werkzaamheden voor de aanleg van de Zaanbrug hebben letterlijk een hoogtepunt bereikt! De zogenaamde hameitorens, van zo’n 16 meter hoog, zijn met een telescoopkraan aan beide kanten van de brug geplaatst.
Lees meer
Week tegen eenzaamheid 28 sep - 6 okt
Tijdens de Week tegen de Eenzaamheid van 28 september t/m 4 oktober wordt er door het hele land aandacht gevraagd voor het thema eenzaamheid. Eenzaamheid is je niet verbonden voelen. Je ervaart een gemis aan een hechte, emotionele band met anderen. Of je hebt minder contact met andere mensen dan je zou willen. 

Ken je iemand bij wie je eenzaamheid herkent? Bijvoorbeeld een familielid, vriend of buurtgenoot? Dan is het fijn om diegene weer op weg te helpen. Dat kan al heel simpel: spreek diegene aan en vraag hoe het ermee gaat zonder over eenzaamheid te beginnen. Dat is namelijk een best lastig onderwerp om over te praten. Misschien kan dat later, maar het hoeft niet. Nodig iemand uit voor een kopje koffie of ga zelf op bezoek. Doe samen een klusje en maak daarbij een praatje; dat kan over van alles gaan.
Lees meer
Samen stoppen met roken
Wil je stoppen met roken? Doe mee met Stoptober. Door in de maand oktober niet te roken, heb je 5x meer kans om blijvend te stoppen. Ga jij samen met andere stoppers de uitdaging aan? Ervaar de kracht van samen stoppen en meld je aan op stoptober.nl.
Stoptober
Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er in Wormerland op de volgende locaties aan de weg gewerkt:
  • 11 september tot 9 december 2023
    Herinrichting Zaanweg Wormerveer
  • 14 augustus t/m 6 oktober 2023
    Rioolwerkzaamheden Mariastraat Wormer
  • maart 2023 tot 2025 Werkzaamheden Starnmeerdijk door HHNK
Meer informatie via onderstaand link:
werk in uitvoering
Bekendmakingen
Via de knop Bekendmakingen onderaan dit bericht, vindt  u een overzicht van de actuele op overheid.nl gepubliceerde kennisgevingen.
 
Met vragen over de kennisgevingen kunt u bellen naar 075 651 2100.
 
U vindt in de pdf met bekendmakingen ook informatie hoe u gebruik kunt maken van de gratis attenderingsservice op Overheid.nl.
Bekendmakingen
Welstand
Gemeente Wormerland is aangesloten bij MOOI Noord-Holland. Dit is een onafhankelijke, niet-commerciële adviesorganisatie op het gebied van landschap, stedenbouw, architectuur en cultuurhistorie in Noord-Holland.
 
De Adviescommissie Welstand en Monumenten Wormerland vergadert op dinsdag in de even weken in het gemeentehuis van Zaanstad, Stadhuisplein 100 te Zaandam. De vergaderingen zijn openbaar. Wil je een toelichting geven op één van de plannen? Neem dan contact op met onze plantoelichter Wouter Kieft.
 
Aanvullende informatie vind je op de website Mooi Noord-Holland.
Mooi Noord-Holland
Uw boodschap op ons digibord
Verenigingen en culturele instellingen in Wormerland mogen gratis gebruik maken van ons digibord om wedstrijden, voorstellingen en evenementen aan te kondigen.
spelregels & aanleveren tekst
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties