U bent van harte welkom op de informatieavond
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Verduurzaming sportcomplexen
Informatieavond
december 2023
Verduurzaming sportaccommodaties
Fijn dat u op de hoogte wil blijven over het verduurzamen van de sportaccommodaties. Met deze nieuwsbrief wil de gemeente u op de hoogte houden van de stand van zaken, het proces en de plannen om de sportaccommodaties toekomstbestendig te maken.
De ontwikkelingen op het ijsbaanterrein
De gemeente is al enige tijd in gesprek met Tennisvereniging De Spatter, LTC De Poelstars, TC Eendragt en Nova Zembla over verduurzaming van de sportcomplexen in Wormer. Er wordt onderzocht of het mogelijk is om de drie tennisverenigingen te verplaatsen naar het IJsbaanterrein achter Dorpsstraat 214 te Wormer. De natuurijsbaan wordt dan verplaatst naar het naast gelegen perceel.
 
Voor deze ontwikkeling heeft de gemeente instemming gevraagd van de provincie. Onder voorwaarden is de provincie hiermee akkoord gegaan.
 
Met de instemming van de provincie kan nu een volgende stap in dit proces gezet worden: het informeren van de omgeving. Wij willen graag op dinsdag 29 november met u in gesprek over deze ontwikkeling. Nog niet alles is bij ons bekend. Er moet onder andere nog onderzoek gedaan worden naar de verkeersafwikkeling, flora en fauna en stikstof. Maar wij willen u toch graag meenemen in dit proces en het mogelijk maken om deel te nemen aan een klankbordgroep om met de gemeente mee te denken. Wij hopen daarmee, gezamenlijk, tot het best mogelijke plan te komen, voor de omgeving, de sportclubs en alle inwoners.
Participatieproces
Op 29 november 2022 bent u van harte welkom bij de inloopavond voor omwonenden en belangstellenden. Tijdens de inloopavond willen wij graag met u in gesprek. Er is een voorlopig schetsontwerp voor de inrichting van het terrein. Daarnaast kunnen we meer informatie geven over het proces. Wij willen graag van u horen hoe u over dit plan denkt en waar wij rekening mee moeten houden. Wij hopen daarom dat u ergens tussen 18:30 en 21:00 uur tijd heeft om langs te komen. Daarnaast kunt u op deze avond aan ons doorgeven of u deel wilt nemen aan de klankbordgroep.
Inloopavond
  • Inloopavond
    IJsbaanterrein
  • Datum
    Dinsdag 29 november 2022
  • Tijdstip
    18:30 – 21:00 uur
  • Locatie
    Café Groos
    Dorpsstraat 206 Wormer
Planning Project
Na deze inloopavond wordt verder onderzoek gedaan, bijvoorbeeld naar de toegankelijkheid van het terrein en de verkeersafwikkeling. Er wordt ook gewerkt aan een definitief ontwerp voor deze sportaccommodatie. De leden van de klankbordgroep betrekken wij graag in het delen van de resultaten van de onderzoeken en het definitief maken van het ontwerp voor deze sportaccommodatie.

Wij hopen voor de zomervakantie van 2023 de uitgewerkte plannen te kunnen presenteren. Daardoor wordt duidelijk of het realiseren van de sportaccommodatie haalbaar is. Als dat het geval is, dan kan in het 1e kwartaal van 2024 gestart worden met de ruimtelijke procedure en het aanvragen van de vergunningen. Vooruitlopend hierop organiseren wij wederom een informatieavond over de stand van zaken tot dan.
Volgende nieuwsbrief
Na de inloopavond op 29 november ontvangt u de volgende nieuwsbrief met informatie die op de avond is gedeeld. Daarmee houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.
Aanmelden nieuwsbrief
Informatie en vragen
Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen neem dan contact op met de projectleider, de heer A. Weijs via gebiedsontwikkeling@over-gemeenten.nl of telefonisch via 075 - 651 2100.
mail direct
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties