Update proces
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
OVER Gemeenten Online lezen   |   Afmelden
Verduurzaming sportcomplexen
 Update proces
december 2023
Verduurzaming sportaccommodaties
Fijn dat u op de hoogte wil blijven over het verduurzamen van de sportaccommodaties. Met deze nieuwsbrief wil de gemeente u op de hoogte houden van de stand van zaken, het proces en de plannen om de sportaccommodaties toekomstbestendig te maken.
Startbijeenkomst klankbordgroep
Op 15 februari 2023 heeft de eerste sessie met de klankbordgroep plaatsgevonden over de herontwikkeling van het ijsbaanterrein. Deze bijeenkomst vond plaats van 16:00 – 17:30 uur in het gemeentehuis Wormerland, Koetserstraat 3 te Wormer. Lees hier het verslag.
Verslag startbijeenkomst 15feb23
Toestemming van de provincie
Het formele ontheffingsbesluit voor de realisatie van sportvoorzieningen op de locatie van het ijsbaanterrein hebben wij op 25 januari 2023 van de provincie ontvangen. U kunt deze inzien via de onderstaande link.

Nu het ontheffingsbesluit binnen is hebben wij opdracht gegeven om te starten met de onderzoeken die nodig zijn om de haalbaarheid van het sportpark op deze locatie te kunnen inschatten. Het Flora en Fauna onderzoek is al eerder gestart, omdat dit onderzoek een jaar duurt
.
ontheffingsbesluit
Overleg sportverenigingen
De overleggen met de sportverenigingen (de drie tennisverenigingen, de ijsclub en de jeu de boules) worden de aankomende periode geïntensiveerd. Er is gestart met de werkateliers waarin de eisen en wensen worden onderzocht en uitgewerkt voor zowel het clubgebouw als het terrein. De verwachting is dat er begin juli 2023 een definitief voorontwerp aan u kan worden gepresenteerd.
Volgende nieuwsbrief
Eind mei sturen wij u een nieuwe nieuwsbrief. Op die manier willen wij u graag op de hoogte houden van het proces en de vervolgstappen.
aanmelden nieuwsbrief
Informatie en vragen
Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen neem dan contact op met de projectleider, de heer A. Weijs via

gebiedsontwikkeling@over-gemeenten.nl

of telefonisch via 075 - 651 2100
.
gebiedsontwikkeling@over-gemeenten.nl
Gemeente
Wormerland
t f
 
E-mail opties